Dvere (9) Kovania a kľučky (24) Príslušenstvo k dverám (7) Novinky (6) Inšpirácia (7)

10 + 1 odpovedí, ako vybrať dverné kľučku.

Zadajte Váš mail a stiahnite si PDF knižku zadarmo. Viac o knihe nájdete tu. Zároveň vďaka stiahnutie získate prístupy k špeciálnej akciám, ktoré raz za čas zasielame.

 

Formulár sa odosiela, počkajte prosím ...

Vneste do vášho interiéru kus pravého Talianska

Možno sa letos v lete chystáte zažiť Taliansko na vlastnej koži ... čo mať ale kus Talianska ako štýlový doplnok vášho interiéru. Dizajnové a štýlové kľučky za perfektnú ceny vám to umožní.

Inšpirujte sa kľukami v talianskem dizajnu, ktoré vám kus Talianska vnesú do vášho domova.

BENÁTKY

Krásne a romantické, neexistuje žiadne iné mesto ako sú Benátky ... 180 kanálov, 450 mostov a množstvo nádherných palácov. Mesto s úžasnou históriou, bohaté na múzeá a historické budovy veľkého umeleckého a kultúrneho významu. Pridajte k tomu pokojný každodenný život v uliciach a krása toho všetkého je skutočne zjavná.

LEA KLE rozetové kovanie s guľatou rozetou vás uchváti svojou jednoduchosťou a elegantnosťou, rovnako ako Benátky. Julia KJU 400 je interiérová kľučka vyznačujúci sa jednoduchým dizajnom. V jednoduchosti je krása a preto táto kľučka perfektne dotvorí Váš interiér.

     

         Lea KLE rozetové kování                         Julia KJU 400 rozetové kování

 

FLORENCIA

Florencia, jedno z najromantickejších miest sveta, láka každý rok milióny turistov. Hovorí sa, že tretina všetkých umeleckých pokladov Talianska sa nachádza práve vo florentských múzeách, galériách a kostoloch.

 

Lea KLE čierná je čierna, ale pritom jemná a romantická. Narcyz KRY O 100 má jemné zaoblenie, ktoré zaujme na prvý pohľad a rozžiari celý interiér Vášho bytu. Vneste do vášho bytu kúsok romantiky Florencie.

   

    Lea KLE černá - AKCE SLEVA 30 %            Narcyz KRY O 100 - rozetové kování

 

RÍM

Rím je známy ako večné mesto, a láka návštevníkov už viac ako 2 000 rokov. Je to jedno z najkrajších a najromantickejších miest sveta. Rím má atraktívnu kombináciu veľkolepých pamiatok a rušného mestského života. Život je sladký - a v Ríme si vždy k vynikajúcemu jedlu dáte tiež znamenitý dezert. Rím to je dizajnové nakupovanie, hladká zmrzlina, penivé cappuccino a vynikajúce vína.

Julia KJU je veľmi originálne štítové kovanie s nevšedne tvarovanou kľučkou. Dolce KDLC je netradičnou kľukou k dverám, ktorá je vhodná do moderného interiéru, kde by aj kľučka mala plniť funkciu doplnku. Moderné, ale pritom nadčasové, rovnako ako Rím.

                       

 Julia KJU štítové dveřní kování               Dolce KDLC rozetové kování

 

PISA

Pisa, to je pre turistov šikmá veža. V Pise ale nájdete veľa ďalších nádherných pamiatok, ako Baptistérium Sv. Jana alebo Katedrála Nanebovzatia Panny Márie. V Pise je veľa pôsobivých stavieb a určite stojí za videnie.

Dverové kovanie so štvorcovou rozetou Volare KVOL je krásne, veľmi originálne kovanie s jemnou povrchovou úpravou na kľučke. Jednoduché a práve preto krásne kovania Concept KCK je jedným z najčastejšie volených našimi klientmi. Proste naozaj platí, že v jednoduchosti je krása a týto dverové kovania nie sú výnimkou.

          

        Volare KVOL rozetové kování                            Concept KCK čtvercové rozetové kování

    

TOSKÁNSKO

Toskánsko je jedným z najobľúbenejších regiónov Talianska, ktorý sa nachádza priamo v srdci krajiny. Návštevníci si môžu vychutnať malebnú krajinu, talianskej tradície a pohárik vynikajúceho vína.

Ladné tvary kľučky Bruno KNO vám pripomenú malebnú krajinu Toskánska. Vyberte si z troch nádherných farebných prevedení kľučky Hermes KHR, ktoré pripomínajú farby krajiny a zapadajúceho slnka Toskánska.

            

   Bruno KNO 100 - rozetové kování                         Hermes KHR - rozetové kování

  

Máte otázky alebo potrebujete poradiť? Bez váhania nás konktaktujte.

Viac článkov nájdete na našom blogu.

Rostislav Lang, majiteľ a prevádzkovateľ internetového obchodu Naj kľučky.

ešte minútku!

neodchádzajte od nás s prázdnymi rukami!

Pripravili sme si pre Vás darček v podobe
zľavového kupónu na akýkoľvek nákup.

Šanca sa už nebude opakovať!

Prezraďte nám Vaše krstné meno a email
a vyzdvihnite si 3% zľavu na nákup!