Dvere (9) Kovania a kľučky (24) Príslušenstvo k dverám (7) Novinky (6) Inšpirácia (7)

10 + 1 odpovedí, ako vybrať dverné kľučku.

Zadajte Váš mail a stiahnite si PDF knižku zadarmo. Viac o knihe nájdete tu. Zároveň vďaka stiahnutie získate prístupy k špeciálnej akciám, ktoré raz za čas zasielame.

 

Formulár sa odosiela, počkajte prosím ...

Aké madlo vybrať na posuvné dvere?

Pri výbere madlá pre posuvné dvere je potreba vyberať nielen z materiálového, tvarového a farebného prevedenia, ale dať pozor aj na to, aby madlo príliš nevyčnievalo. Predídeme poškodeniu madlá pri posune dverí na stenu alebo do stavebného puzdra.

Vyberať môžete z madiel pre posuvné dvere v hranatých, okrúhlych či oválnych tvaroch. K dispozícii je celá škála materiálových a farebných prevedení. Nerez oceľ, sliiny ZnAl, mosadz alebo plast bez alebo s povrchovou úpravou.

Držadlo TUPAI TI 7506 sa skvele hodí na každé moderné posuvné dvere. Vyrobené je z nerez ocele, ktorá je zárukou odolnosti a dlhej životnosti.

Magnetické madlo ZnAl 2649 sa bude na moderných posuvných dverách naozaj vynímať. Navyše ho ponúkame v 7 farebných prevedeniach a vybrať si môžete aj z požadovaného rozmeru. Preto neváhajte a vyberajte!

Ak chcete pre zamykanie priestor s posuvnými dverami využiť dózický kľúč, tak dobrou voľbou je Madlo 3924. Klasické dverné madlo, ktoré vám umožní manipuláciu s posuvnými dverami a výhodou je otvor na dózický kľúč.

Máte otázky alebo potrebujete poradiť? Bez váhania nás konktaktujte.

Viac článkov nájdete na našom blogu.

Rostislav Lang, majiteľ a prevádzkovateľ internetového obchodu Naj kľučky.

ešte minútku!

neodchádzajte od nás s prázdnymi rukami!

Pripravili sme si pre Vás darček v podobe
zľavového kupónu na akýkoľvek nákup.

Šanca sa už nebude opakovať!

Prezraďte nám Vaše krstné meno a email
a vyzdvihnite si 3% zľavu na nákup!